U kent de positieve effecten van Connected Action Learning. U wilt nu een stap verder gaan. Waarbij wij onze brede ervaring inzetten in Business Development en het oplossen via de Connected Action Learning aanpak van bijvoorbeeld de fricties die in veel organisaties bestaan tussen sales, marketing en delivery.

Participatie in Business
De Connected action Learning Coaches begeleiden teams en ook individuele collega’s in hun werk. Daarbij zetten we de langjarige Business Development ervaring van ons team in. Tot de mogelijkheden behoren meegaan op klantbezoek, observeren van en reflecteren op de communicatie in managementteam overleg. Bijdragen aan de optimalisatie van de communicatieprocessen tussen de verschillende betrokken onderdelen van uw organisatie zodat Product Development verbeterd en Time to Market verkort wordt (ketenregie).

Participatie in Resultaat
Wij zijn overtuigd van de positieve impact op het resultaat van uw organisatie als gevolg van verbetering van de communicatie. Daarom zijn we bereid om op basis van sterk gereduceerde dagdeel tarieven te werken in combinatie met een realistische resultaatbeloning. Zo lang deze objectief en transparant meetbaar is.

Wij geloven dat deze intensieve vorm van samenwerking pas succesvol kan zijn als binnen uw organisatie al ervaring is opgedaan met Connected Action Learning. De veiligheid van interventies van onze coaches wordt daardoor gewaarborgd.

Wilt u contact met ons?

 

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]