Wie zijn wij

Connected Action Learning is begin 2018 opgericht vanuit de wens van beide oprichters op een professionele manier de verbinding tussen mensen in teams te versterken door middel van (onder andere) Action Learning. Beide oprichters kennen elkaar sinds 2007 en zijn ook sinds die tijd actief in de begeleiding van individuen en teams.

Guus Goris MBA

Oprichter

 

Guus zijn passie is het om mensen te stimuleren vanuit verbinding te werken. Ingewikkelde problemen worden in zijn ogen sneller opgelost als een team in staat is vanuit vertrouwen te werken. Guus wordt blij als hij met zijn enthousiasme en passie kan bijdragen aan de persoonlijke groei van mensen in organisaties. Dat doet hij met name door hen te leren betere vragen te stellen, op het juiste moment en op de juiste manier. Met zijn humor is hij in staat zware onderwerpen en de daaraan gekoppelde emoties lichter te maken, waardoor er ruimte ontstaat voor een open dialoog en nieuwe perspectieven. Guus is daarnaast ook in staat om in contact af te grenzen, als dat het groepsproces dient.

Hans van Buijten MBA

Oprichter

 

Hans ziet iedere persoonlijke ontmoeting als een leerkans. Zeker indien het voldoende veilig is en mensen elkaar vertrouwen in organisaties. Hans wordt echt blij als hij kan bijdragen aan het vergroten van het bewustzijn van (nieuwe) leiders in organisaties. Als hij actief kan bijdragen aan de gezondheid van organisaties en daarmee van haar medewerkers. Hij is in staat vanuit het echte contact met zowel zijn kwaliteiten als thema’s leiders voor te gaan in het leiden van (lerende) organisaties. Bij voorkeur door hen te verleiden zichzelf en de ander de juiste vragen te stellen. Hans zet daarbij graag zijn sensitiviteit in.